Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής

Παράδοση των προϊόντων

Κατόπιν επιλογής του πελάτη/χρήστη τα προϊόντα παραδίδονται από την επιχείρηση στον πελάτη/χρήστη:

Μέσω μεταφορικής εταιρείας, με την οποία συνεργάζεται η επιχείρηση

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η προθεσμία παράδοσης των προϊόντων είναι μεταξύ 2 – 5 εργασίμων ημερών για όλη την Ελλάδα. Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων προορισμών η προθεσμία παράδοσης δύναται να παραταθεί. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης/χρήστης θα έχει ενημερωθεί πλήρως και εγκαίρως με τη λήψη της παραγγελίας από την επιχείρηση για τον ακριβή χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Οι τιμές είναι οι τελικές, μαζί με ΦΠΑ 24%!

Για παραγγελίες συνολικού βάρους 1 κιλού: 3 ευρώ.

Για κάθε επιπλέον κιλό : +0,50€ ευρώ/kg.

Για παραγγελίες συνολικού ποσού €60 και άνω,  τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Χρέωση αντικαταβολής: 2,5 ευρώ.

Η επιχείρηση δύναται να αναπροσαρμόσει οποτεδήποτε τα κόστη μεταφοράς τα οποία εξαρτώνται από την τιμολογιακή πολιτική της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται.

Η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον πελάτη/χρήστη στα πλαίσια των ως άνω προθεσμιών παράδοσης. Η επιχείρηση δεν δύναται να εγγυηθεί ούτε τον ακριβή χρόνο άφιξης, ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της κάθε παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχερά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η επιχείρηση μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον πελάτη/χρήστη και να τον ενημερώσει σχετικά. Η επιχείρησή μας διασφαλίζει και ευθύνεται για την τυχόν μη προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας του πελάτη/χρήστη στην μεταφορική εταιρία, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών