Ποιοί είμαστε

Καλωσορίσατε στο Αμύμον, σε μια ιστοσελίδα φτιαγμένη με αγάπη για τα αγνά προϊόντα του τόπου μας.

Τι είναι όμως το Αμύμον? Αμύμον κατά τον Όμηρο σημαίνει τέλειο, αψεγάδιαστο, όπως ακριβώς και τα προϊόντα που σας προσφέρουμε.

Έχουμε επιλέξει προϊόντα από τον τόπο καταγωγής μας την Φωκίδα, αφού πιστεύουμε ότι τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας είναι εξαιρετικής ποιότητας, μιας και δεν παράγονται μαζικά και προέρχονται από μικρούς παραγωγούς που σέβονται τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν, αγαπούν και σέβονται τη φύση.

Σκοπός μου είναι να σας προσφέρω προϊόντα αγνά από τα βουνά του Παρνασσού και της Γκιώνας, αλλά και από τα παραθαλάσσια μέρη του Κορινθιακού. Από τον ελαιώνα των Δελφών, σας φέρνω εξαιρετικό ελαιόλαδο και ελιές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, αλλά και εξαιρετικό μέλι από την ορεινή Φωκίδα.

Με καταγωγή από το μικρό χωριό Ελαιώνας και μεγαλωμένη μέσα στις αιωνόβιες ελιές του γνωστού ελαιώνα Αμφίσσης, από μικρή έμαθα να ξεχωρίζω και να προτιμώ τα αγνά προϊόντα.

Ώς ανήσυχο πνεύμα, η μετακίνηση μου στην Αθήνα υπήρξε φυσικό επόμενο. Η μετέπειτα επαγγελματική μου ενασχόληση με την εστίαση με έβαλε σε σκέψεις σχετικά με την ποιότητα των αγαθών που φτάνουν στο τραπέζι μας. Καταλυτικό ρόλο στην εντατική αναζήτηση αγνών υλών έπαιξε η άφιξη του γιού μου.

Εκεί πλέον κατάλαβα ότι τα μόνα προϊόντα που εμπιστεύομαι είναι αυτά από τα μέρη μου.

Έτσι, λοιπόν δημιουργήθηκε η ιδέα του Αμύμον. Να κάνω γνωστά σε όλους εσάς την ποικιλία και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της Φωκίδας.

Κάντε μια περιήγηση στη σελίδα μου και είμαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείτε!!!

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών