Ασφάλεια Συναλλαγών

Πολιτική Ασφαλείας 
Πολιτική απορρήτου 

1.   Εισαγωγή 
  
1.1 Το amimon.gr δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της και των πελατών της. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, όπως π.χ. για τις ανάγκες παράδοσης ενός προϊόντος, για να πραγματοποιήσουμε τους αναγκαίους πιστωτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας και στο πλαίσιο διαδικασιών αναζήτησης και δημιουργίας προφίλ πελατών υπό τους όρους της παρούσας Πολιτικής καθώς και κατόπιν συγκατάθεσής σας ή όπου υποχρεούμαστε εκ του νόμου προς τούτο όπως πχ. κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ.. Το ΑΜΥΜΟΝ θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας »), σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ελλάδας σχετικά με την προστασία των δεδομένων.
1.2. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο λογαριασμό σας ή με τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας παραμένει απόρρητος και ασφαλής. Επιπρόσθετα, εάν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε ότι κάποιο άλλο άτομο γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας ή ότι ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται ή είναι πιθανό να χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Σε διαφορετική περίπτωση ευθύνεστε οι ίδιοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα πραγματοποιηθεί με τον κωδικό χρήστη σας μέχρι του χρονικού σημείου ενημέρωσης της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση το βάρος απόδειξης το φέρει πάντοτε το μέλος που επικαλείται την τυχόν έλλειψη ταυτοποίησης και όχι η Εταιρεία. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ενότητας «Ο Λογαριασμός μου» στην Ιστοσελίδα του ΑΜΥΜΟΝ. Σας συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασής σας, δηλαδή κάθε έξι μήνες περίπου.
1.3. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές, αληθείς,επικαιροποιημένες και πλήρεις και ενημερώστε μας αμέσως για τυχόν αλλαγή στις λεπτομέρειες που καταχωρήσατε όταν εγγραφήκατε. Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας καθώς και η πλήρης επωνυμία της. Το ΑΜΥΜΟΝ βασίζεται στις δηλώσεις του χρήστη για τα προσωπικά του στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτά.
1.4. Το ΑΜΥΜΟΝ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, να διακόψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά τη διακριτική της ευχέρεια.
1.5. Επισημαίνεται ότι το όνομα χρήστη που θα επιλέξει το μέλος δεν πρέπει να είναι παράνομο όπως λ.χ. χυδαίο, υποτιμητικό ή απρεπές με οποιονδήποτε τρόπο ή να παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Επιπλέον, το όνομα χρήστη δεν πρέπει να περιέχει ενδείξεις για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή διαδικτύου, προσωπικά στοιχεία επαφής/επικοινωνίας με τον χρήστη ή να βλάπτει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων.
1.6. Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης του ΑΜΥΜΟΝ και δεσμεύεστε από αυτή τόσο κατά την πλοήγησή σας την ιστοσελίδα μας όσο και κάθε φορά που εισέρχεσθε ως μέλος ή ως χρήστης στην Ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας.

2. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε 

2.1. Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και την εκτέλεση αγοραπωλησιών από την ιστοσελίδα μας.
2.2. Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι: α) προκαθορισμένα δεδομένα κατά την εγγραφή σας ως μέλους, καθώς και σε άλλα πεδία της ιστοσελίδας μας (όπως λ.χ. «Ο Λογαριασμός μου», «Προτείνετέ μας σε ένα φίλο σας», «Η Γνώμη σας για την τελευταία σας αγορά», «Αίτημα προϊόντος», «Επικοινωνήστε μαζί μας», «Στείλτε μας e-mail», «Μπορούμε να σας καλέσουμε», «Εντοπισμός παραγγελίας»), όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης του μέλους, φύλο, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα μέλους, κωδικό μέλους. Από τα δεδομένα αυτά όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούλησή σας.
β) την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters από την εταιρεία μας.
γ) Επίσης δηλώνετε και τα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι συναφή και πρόσφορα για την εκτέλεση της συγκεκριμένης κάθε φορά αγοραπωλησίας σας όπως την πλήρη διεύθυνση παράδοσης, την πλήρη διεύθυνση τιμολόγησης, τα στοιχεία που αφορούν στην καταβολή της πληρωμής.
δ) τέλος δεδομένα επικοινωνιών όπως λ.χ. διεύθυνση IP τα οποία είναι τεχνικώς απαραίτητα για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή/και για την διενέργεια αγορών, τα οποία διατηρούνται για όσο χρόνο προβλέπει ο νόμος για επιχειρήσεις όπως η δική μας. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

3. Η συγκατάθεσή σας 

3.1. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα μας ή με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ιστοσελίδα μας ή με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που αναφέρονται στο άρθρο 2 ανωτέρω.
3.2. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων από την ιστοσελίδα μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας:
α) Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στη λήψη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας των ειδοποιήσεων του άρθρου 6.12 των Όρων και Προϋποθέσεων, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας.
β) να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία/newslettersγια προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται δια μέσου της ιστοσελίδα μας. Την συγκατάθεση αυτήμπορείτε να άρετε οποτεδήποτε επικοινωνώντας με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
3.3. Με την επιφύλαξη της λήψης των ειδοποιήσεων που αναφέρονται στο άρθρο 6.12 των Όρων και Προϋποθέσεων για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (νέας, τροποποιηθείσας, κατόπιν επιστροφής ή υπαναχώρησης), σε κάθε περίπτωση μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων όπως αυτά αναλύονται στο άρθρο 2 ανωτέρω ως εξής:
α) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. α) ανωτέρω με τη διαγραφή σας από μέλος της ιστοσελίδας μας
β) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. β) ανωτέρω με την διαγραφή σας από τη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter της εταιρείας μας οποτεδήποτε με τον τρόπο που αναφέρεται στο άρθρο 4.2. κατωτέρω.
3.4. Το ΑΜΥΜΟΝ δεν αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών. Το ίδιο ισχύει και για δεδομένα πληρωμών τα οποία χρησιμοποιούνται από online παρόχους πληρωμών όπως π.χ. το PayPal.
3.5. Σε περίπτωση πάντως γνωστοποίησης από το μέλος, η οποία γίνεται μόνο προς τους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας, καθώς είναι και οι μόνοι έχοντες πρόσβαση σε όποιες πληροφορίες των συναλλαγών σας είναι αναγκαίες για την διεκπεραίωση του αιτήματός σας, πληροφοριών λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης του, το μέλος συναινεί ότι το ΑΜΥΜΟΝ θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές χρηματικών ποσών προς το μέλος όπως λ.χ. σε περίπτωση υπαναχώρησης του. Για τις δε επιστροφές χρηματικών ποσών που γίνονται προς τις πιστωτικές κάρτες των μελών ή προς λογαριασμούς που τα μέλη διατηρούν σε online παρόχους πληρωμών όπως λ.χ. το PayPal, υπεύθυνοι για την σχετική επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι αποκλειστικά και μόνον οι συνεργαζόμενες τράπεζες (εκδότρια και λήπτρια) ή ο τρίτος online πάροχος πληρωμών όπως π.χ. το PayPal.
3.6. Το ΑΜΥΜΟΝ σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις ενέργειες επί των προσωπικών σας δεδομένων ιστοσελίδων τρίτων μερών από τις οποίες συνδεθήκατε ή αποκτήσατε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα του ΑΜΥΜΟΝ.

4. Επικοινωνία και Μάρκετινγκ 

4.1. Εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορά από την Ιστοσελίδα μας, ενδέχεται κατά καιρούς να λαμβάνετε ενημερώσεις με γενικές πληροφορίες ή/και με διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία/newsletters) για τα τελευταία προϊόντα μας, νέα από τις δραστηριότητες της Εταιρείας (όπως διαγωνισμοί, νικητές, κ.λπ.), καθώς και ειδικές προσφορές μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), SMS, γραπτών επιστολών και δια τηλεφώνου. Για τις ανωτέρω ενέργειες μάρκετινγκ το  μέλος συμφωνεί ότι το ΑΜΥΜΟΝ θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του
4.2. Όλα τα μέλη του ΑΜΥΜΟΝ μπορούν να άρουν τη συναίνεσή τους από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους και να επιλέξουν να μη λαμβάνουν επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters). Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters) από εμάς ή/και επιλεγμένα τρίτα μέρη, πρέπει να το επιλέξετε από την ενότητα της Ιστοσελίδας «Ο Λογαριασμός μου». Μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα «Ο Λογαριασμός μου» αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

5. Cookies 

Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες συσκευές όταν επισκέπτεστε μια Ιστοσελίδα και αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε επόμενες επισκέψεις. Αυτοί οι τύποι αρχείων επιτελούν διάφορες λειτουργίες όπως να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας και τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα μας προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσάς. Η χρήση της τεχνολογίας των cookies είναι απαραίτητη για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του site,με την συγκατάθεσή σας η οποία μας παρέχεται με την εγγραφή σας ως μέλους ή στη λίστα των ενημερωτικών δελτίων/newsletters μας ωστόσο δεν κάνουμε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτά. H χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι σύμφωνη με τον Ν. 3471 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και το Ν 2472/1997 περί «προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα». Τα «cookies» μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Τα cookiesμας διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες, οι οποίες περιγράφονται σύντομα στη συνέχεια. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να διαγράψετε υφιστάμενα ακολουθείστε την διαδικασία που περιγράφετε αναλυτικά κατωτέρω. Σε περίπτωση πάντως αποτροπής εγκατάστασης ή/και διαγραφής αυτών αποδέχεστε ότι ενδέχεται να προκύψουν τεχνικά προβλήματα κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας ή/και κατά την διενέργεια των συναλλαγών σας (προσυμβατικά ή/και κατά την ολοκλήρωση αυτών) ή/και να μην εμφανίζονται σωστά και ολοκληρωμένα το σύνολο των δεδομένων και των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας.
Κατηγορία 1: Αυστηρώς απαραίτητα cookies
Τα cookies αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να είναι η ιστοσελίδα σε θέση να παράσχει τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, όπως για παράδειγμα να απομνημονεύει τα προϊόντα που έχετε στο καλάθι των αγορών σας, τα οποία θα παραμένουν εκεί για 7 ημέρες μετά την τελευταία ενημέρωση του καλαθιού σας και στη συνέχεια θα διαγράφονται.
Κατηγορία 2: Cookies λειτουργικότητας
Αυτά τα cookies απομνημονεύουν επιλογές σας, όπως αυτές που αφορούν τη γλώσσα, και παραμέτρους αναζήτησης, όπως μέγεθος, κουζίνες, συνταγές, προέλευση του προϊόντος, κ.λπ.. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσουν την εμπειρία και τις επισκέψεις σας ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις επιλογές σας, αλλά και να σας αρέσουν περισσότερο. Επιπλέον, οι πληροφορίες που συλλέγονται σε ανώνυμη βάση από πολλούς χρήστες μάς επιτρέπουν να βελτιώνουμε τον τρόπο λειτουργίας της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα, η λειτουργία Αποθηκευμένα Προϊόντα χρησιμοποιεί ένα cookie για να απομνημονεύει τα προϊόντα που εκφράσατε την επιθυμία να αποθηκεύσετε κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας.
Σας συνιστούμε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να μην αποθηκεύονται cookies στον υπολογιστή σας χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

6. Στατιστικά στοιχεία ιστοσελίδας 

6.1 Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να  βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας:
Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την Ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).
Πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε συναλλαγές πραγματοποιήσατε με εμάς στην ή σχετικά με την παρούσα Ιστοσελίδα
6.2 Το ΑΜΥΜΟΝ συλλέγει και επεξεργάζεται αυτού του είδους τις πληροφορίες, καθώς και αυτές που προκύπτουν από τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα δυνάμει του άρθρου 5 ανωτέρω, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της Ιστοσελίδας (τεχνολογικά καθώς και ως προς το userexperience) καθώς και για στατιστικούς σκοπούς.
6.3. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με την συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των ως άνω πληροφοριών μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας.

7. Φροντίζοντας για την ασφάλεια των δεδομένων σας 

7.1. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένα συστήματα για την διεξαγωγή απαραίτητων ελέγχων για την καταπολέμηση περιπτώσεων απάτης και για το λόγο αυτό ενδέχεται στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων με τεχνικά μέσα να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει Το μέλος συμφωνεί ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, το ΑΜΥΜΟΝ θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη κάθε παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του AMIMON.GR. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε μια εταιρεία παροχής πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας ή πρόληψης απάτης, η οποία ενδέχεται να κρατήσει αρχείο με αυτές τις πληροφορίες. Αυτό συμβαίνει μόνο για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας (δεν πραγματοποιείται πιστωτικός έλεγχος και δεν επηρεάζεται η πιστοληπτική σας ικανότητα).
7.2. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος γνωστοποίησης των πληροφοριών σας, εάν κάτι τέτοιο μας ζητηθεί από την αστυνομία ή οποιαδήποτε ρυθμιστική ή κυβερνητική αρχή στο πλαίσιο ερευνών σχετικά με δραστηριότητες κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης. Επίσης το ΑΜΥΜΟΝ δύναται ελλείψει νόμιμης διάταξης να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων και το μέλος συναινεί ρητά για τέτοιου είδους διαβίβαση. Επιπλέον, δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για την πολιτική απορρήτου των χρηματοπιστωτικών οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ιδιαίτερα μάλιστα για τους όρους χρήσης τους αναφορικά με την εκτέλεση διάφορων συναλλαγών.
7.3. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των δραστηριοτήτων τόσο που συλλέγουμε εμείς κατά τα προβλεπόμενα στην Παρούσα Πολιτική όσο και κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, Ωστόσο επισημαίνεται ότι ιδίως η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην ιστοσελίδα μας (οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη). Από τη στιγμή που λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.
7.4. Για να προστατεύσει τα δεδομένα σας, το ΑΜΥΜΟΝ χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer) πιστοποιημένη από τη VeriSign. Το ΑΜΥΜΟΝ χρησιμοποιεί ψηφιακά πιστοποιητικά SSL της VeriSignInc. (Symantec Website Security Solutions Inc.), της κορυφαίας στον κόσμος εταιρείας για την προστασία συναλλαγών και δεδομένων στο διαδίκτυο.
Κάθε φορά που πληκτρολογείτε πληροφορίες σε μια ιστοσελίδα που έχετε επισκεφθεί, η VeriSign εμφανίζει το σήμα με το πράσινο λουκέτο στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησής σας, ακριβώς πριν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, διασφαλίζοντας την προστασία της συναλλαγής και των δεδομένων σας. Εάν κάνετε κλικ στο ανωτέρω λουκέτο, μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το πιστοποιητικό SSL του ΑΜΥΜΟΝ.
Η VeriSign είναι από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στον κόσμο όσον αφορά στην ασφάλεια των συναλλαγών στο διαδίκτυο. Η προστασία της ανωτέρω τεχνολογίας εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε δεδομένα εισάγετε στην Ιστοσελίδα μας μεταδίδονται κρυπτογραφημένα. Ακολουθεί μια διαδικασία ταυτοποίησης του μηνύματος και του διακομιστή. Οι λύσεις της Symantec για την ασφάλεια των ιστοσελίδων (VeriSign&Norton Secured) περιλαμβάνουν κορυφαίες λύσεις SSL, διαχείρισης πιστοποιητικών, αξιολόγησης ευπάθειας και σάρωσης κακόβουλου λογισμικού.Με τη χρήση των Norton Secured Seal και Symantec Seal-in-Search της VeriSign, οι πελάτες μας μπορούν να μείνουν ήσυχοι, ήδη από την αναζήτηση, ότι η περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας και η αγορά προϊόντων από αυτή προστατεύονται.
7.4.Τα στοιχεία πιστωτικών καρτών που μεταδίδονται από την Ιστοσελίδα μας σε εταιρείες εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών διέπονται από τους κανόνες που έχει θέσει το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών (PCI DSS). Αποστολή του εν λόγω Συμβουλίου είναι «η ενίσχυση της ασφάλειας των στοιχείων λογαριασμών πληρωμής, προωθώντας την γνώση και την εκπαίδευση στα Πρότυπα Ασφαλείας PCI». Το Συμβούλιο ιδρύθηκε από τις AmericanExpress, DiscoverFinancialServices, JCBInternational, MasterCardWorldwideκαιVisaInc.. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας του Κλάδου Καρτών Πληρωμών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, www.pcisecuritystandards.org.

8. Δεν τηρούμε σε καμία περίπτωση αρχείο με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.  

8.1. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η Ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, (βλέπε Όροι και Προυποθέσεις κεφάλαιο 6.14). Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.
8.2. Επισημαίνεται ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που λαμβάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρέπει να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).  Σε περίπτωση πάντως που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία σας όπως ενδεικτικά λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας προς χρήση αυτών αποκλειστικά και μόνον για την αποπληρωμή της παραγγελίας σας, ενώ η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει καθόλου τα στοιχεία αυτά.
8.3. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

9. Λήξη συμμετοχής ως μέλους 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από μέλος από την Ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Εφόσον διαγραφείτε από μέλος μας, θα διαγράφουμε και τα όποια προσωπικά δεδομένα μας έχετε παραχωρήσει μέχρι τη διαγραφή σας ως μέλος του ΑΜΥΜΟΝ. Κατ’ εξαίρεση συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και μετά τη λήξη της συμμετοχής σας στο ΑΜΥΜΟΝ για τη διαμόρφωση των στατιστικών στοιχείων της Ιστοσελίδας μας (αφού πρώτα έχουν καταστεί ανώνυμα) καθώς και σε περίπτωση εκκρεμούς παραγγελίας ή οικονομικής ή άλλης εκκρεμότητας μεταξύ της εταιρίας μας και εσάς και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή τακτοποίησή/ικανοποίησή της.

10. Επικοινωνήστε μαζί μας 

10.1 Το AMIMON.GR (βλέπε ταχυδρομική διεύθυνση παρακάτω) είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο του Νόμου 2472/1997 για την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής αναφερόμενου ως «ο Νόμος») η οποία διεξάγεται δυνάμει της παρούσας Πολιτικής.
10.2. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρεί το ΑΜΥΜΟΝ σχετικά με εσάς και μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το Νόμο. Μπορείτε να υποβάλλετε ένα αίτημα πρόσβασης δωρεάν, ωστόσο, ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα ποσό για να καλύψουμε το κόστος της παροχής των λεπτομερειών για τις πληροφορίες που διαθέτουμε. Θα σας ενημερώνουμε για το ενδεχόμενο τέτοιων χρεώσεων με τη λήψη του αιτήματος πρόσβασής σας και θα περιμένουμε επιβεβαίωσή σας για τη συνέχιση της διαδικασίας και καταβολή αυτού του ποσού.
10.3. Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και τυχόν παράπονα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Εκτιμούμε πάντα το χρόνο που αφιερώνετε για να μας παράσχετε πληροφορίες ανατροφοδότησης οι οποίες μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι, καθώς επιθυμούμε να επισκεφθείτε ξανά την Ιστοσελίδα μας και επίσης να μας συστήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Για τυχόν απορίες ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, ή εάν θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του Τμήματος Υποστήριξης Πελατών της Ιστοσελίδας  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ή ακόμα και με γραπτή επιστολή, θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Τέλος, τηρείται αρχείο με όλα τα σταλθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για λόγους παρακολούθησης αιτημάτων και για στατιστικούς λόγους.
10.4. Το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης μόνο σε αγγλικά και ελληνικά.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας.
Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΜΙΜΟΝ.GR
Ελαιώνας Φωκίδας ΤΚ 33100
Ελλάδα, Ευρώπη

Κατά τα λοιπά ισχύουν και δεσμεύουν συνολικά οι Όροι και Προϋποθέσεις.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών